16 ГБ ОЗП в смартфоні-нова реальність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще рік тому смартфони з 8 ГБ оперативної пам’яті були рідкістю, проте поступово на ринку стало з’являтися все більше подібних моделей. Потім ми побачили ігрові смартфони, оснащені 12 ГБ оперативної пам’яті.

Тепер же, з настанням 2020 року, аналітики прогнозують збільшення максимального рівня оперативної пам’яті в смартфонах до 16 ГБ. Нещодавно генеральний директор Nubia Technology ні Фей (Ni Fei) в соціальній мережі Weibo розмістив опитування на тему, чи потрібні смартфону 16 ГБ оперативної пам’яті.

Це викликало припущення про те, що наступний ігровий флагманський смартфон компанії, який проходить під назвою Nubia Red Devil 3, отримає 16 ГБ оперативної пам’яті. Чутки побічно підтвердилися, коли джерело опублікувало скріншот екрану Nubia Red Devil 3, який зроблений в тестовому додатку AIDA64.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Імовірно, Nubia Red Devil 3 буде побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 865, його екран буде характеризуватися частотою оновлення зображення 144 Гц, крім того, він отримає великий акумулятор і швидку зарядку.

Презентація Nubia Red Devil 3 очікується в лютому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.