Рекламний ролик дешевого iPhone 9 розчарував фанатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер Мауро Баттіні опублікував в мережі рекламний ролик дешевого «айфона» від «яблучної» корпорації, а разом з тим розповів про те, чим саме цей апарат середнього рівня зможе порадувати всіх покупців, коли надійде в продаж. Новинка не отримає сканер особи Face ID, але у цьому є причина. Справа в тому, що новенький iPhone 9 коштувати буде всього $ 399, а установка системи сканування особи не дозволила б реалізувати цей апарат по настільки привабливою вартості. Втім, зате він отримає флагманський процесор Apple A13 Bionic, встановлений зараз в iPhone 11 і iPhone 11 Pro, а також 3 ГБ оперативної пам’яті. Базова версія телефону отримає накопичувач на 64 ГБ, і саме вона буде коштувати так мало. Більш просунута конфігурація зможе запропонувати покупцям вдвічі більше флеш-пам’яті (128 ГБ), а заплатити за таку потрібно на $ 100 більше, тобто $ 499. Такі розцінки актуальні для США, тоді як в Україні вони гарантовано опиняться більші.

Смартфон iPhone 9, як стверджується, стане вдосконаленою версією iPhone 8, отримавши 4,7-дюймовий IPS-екран і сканер відбитків пальців в кнопці «Додому» прямо під екраном. Корпус телефону виконаний зі скла, а однією з особливостей цієї моделі виявиться підтримка технології бездротової зарядки за стандартом Qi потужністю до 7,5 Вт. Камера в телефоні буде одинарною, володіючи здатністю в 13 Мп, але зате селфі-камера отримає 7 Мп, тому знімки на неї будуть виходити дуже навіть вражаючі. Новинка зможе записувати відео з роздільною здатністю 4K UHD при частоті 60 кадрів в секунду, що гарантовано стане в нагоді багатьом користувачам, які часто роблять відеозйомку.

Прямо «з коробки» на новий телефон «яблучної» корпорації встановлена ​​операційна система iOS 13, тому користувачі цього мобільного пристрою зможуть використовувати останню версію від Apple «з коробки». Розраховувати на наявність в iPhone 9 роз’єму USB Type-C не варто, тому що користувачам гарантовано запропонують Lightning, але зате новинка зможе похвалитися підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 18 Вт по стандарту PD, за рахунок чого на повну підзарядку мобільного пристрою йти буде приблизно одну годину . Залишилося тільки дочекатися анонсу цього телефону, а потім і його старту продажів, який повинен відбутися вже через кілька днів після презентації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.