Google Pixel 4 має провальні продажі. Смартфон розчарував користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Концерн Alphabet, до складу якого входить компанія Google, опублікував результати фінансової діяльності за 4 квартал минулого року. У звітному періоді виручка компанії склала $ 46,08 млрд і це менше, ніж планувалося заробити.

Нововведенням стало те, що компанія вирішила розкрити, скільки їй вдається заробляти на рекламі в YouTube. Так, в 4 кварталі скарбниця компанії поповнилася на $ 4,72 млрд, а всього за рік дохід від реклами склав $ 15,15 млрд. Хмарний бізнес приніс прибуток в розмірі $ 2,61 млрд і $ 8,92 млрд відповідно.

У своєму звіті компанія не згадала, скільки ж їй приносить апаратний бізнес, але зізналася, що дохід від цього виду діяльності знизився. Глава Alphabet в інтерв’ю журналістам повідомив, що Google Nest Mini і Nest Hub Max добре продавалися в період святкових розпродажів, а також непоганим був попит на Google Pixel 3a.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Точні цифри реалізації смартфона озвучені не були і не було конкретики в частині продажів Google Pixel 4. Глава компанії обмежився загальною фразою, що «з Pixel 4 ми продовжуємо нарощувати наші можливості, націлені надати відмінний користувальницький досвід і розширюємо нашу присутність». Така стриманість може свідчити про те, що продажі серії Pixel 4 не виправдали очікувань, похвалитися компанії нічим.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.