Камера Redmi Note 8 Pro виявилася набагато гіршою ніж очікувалося

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Note 8 Pro, для багатьох користувачів, став справжнім одкровенням в області мобільного фото- і відеозйомки. Квадрокамера з основним сенсором на 64-Мп – перше про що згадували на презентації смартфона, і в багатьох рекламних роликах.

Фахівці з DxOMark, через вже більше півроку з моменту релізу смартфона, протестували камеру пристрою. Результат невтішний – всього 84 бали. З них 87 балів отримала фотозйомка, а 78 – відеозйомка.

Для порівняння: схожі 84 бали отримав Black Shark 2, Nokia 9 – 85 балів, і схоже кількість балів, також отримав Galaxy A50.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головна претензія до смартфону – недолік дрібних деталей на знімках будь-якого формату. Був відзначений обмежений динамічний діапазон, який призводить до проблем при зйомці висококонтрастних сцен. Відсутність телефотооб’ектива призвело до неможливості зробити якісне фото в режимі наближення. Фінальні фотографії істотно втрачають деталі.

Ширококутний об’єктив майже похвалили. Фахівці відзначили хороші кути огляду, але через відсутність динамічного діапазону, фотографії виходять низької якості. Також, автофокус працює швидко і точно тільки при достатньому освітленні.
З приводу відеозйомки, в DxOMark відзначили хорошу відеозйомку тільки за умови що сцена статична при достатній кількості світла. Але, відеозйомка в нічний час залишає бажати кращого: дисбаланс білого і велика кількість шумів. З плюсів також було відзначено зйомка в 4К / 60 к.с.

Redmi Note 8 Pro, крім квадрокамери отримав 6,53 “IPS-екран, чіп Helio G90T і акумулятор на 4500 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.