Смартфони Xiaomi і Redmi, які оновлять до прошивки MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головне розуміти і враховувати, що якщо для новітніх флагманів компанії нова прошивка буде заснована на Android 10 або Android 11, то для недорогих телефонів, вже застарілих на декілька років, її основою може виступити Android 8 або Android 9, і до цього потрібно бути готовим. Зараз в мережі не дуже багато інформації про те, чим здатна порадувати новітня операційна система, але приємних особливостей в ній все одно гарантовано буде вкрай багато, і це факт, який навіть не підлягає сумніву. Новітнє програмне забезпечення принесе з собою підвищення швидкості роботи, збільшення автономності, приріст стабільності, посилення захисту, редизайн ряду елементів, нові стандартні програми, а також безліч інших приємних особливостей.

Всі ці особливості за сукупністю якостей повинні вивести досвід використання програмного забезпечення смартфонів Xiaomi і Redmi на абсолютно новий рівень, недосяжний раніше. Новітню прошивку в особі MIUI 12 гарантовано отримають всі моделі мобільних пристроїв від даних брендів, які вийдуть на ринок протягом нинішнього 2020 року, тому майбутнім користувачам таких на цей рахунок можна навіть не сумніватися. Ми впевнені в тому, що нову операційну систему також зовсім точно отримають такі телефони, як Redmi K30, Redmi K30 Pro, Pocophone F1, Redmi K20, Mi 9T, Redmi K20 Pro, Mi 9T Pro, Redmi K30, Redmi 7, Redmi Note 7, Redmi Note 7s, Redmi Note 7 Pro, Redmi 7A, Mi 8 Pro, Mi 8, Mi 8 Lite, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Redmi Note 6, Redmi Note 6 Pro, Redmi 6, Redmi 6A, Mi 9 Pro, Mi 9, Mi 9 Lite, Mi Play, Redmi Note 8, Redmi Note 8T, Redmi Note 8 Pro, Redmi 8, Redmi 8A и Mi Mix Alpha.

Всі інші смартфони, випущені раніше, знаходяться під питанням, тобто оновлять їх до новітньої операційної системи або ж ні безпосередньо залежить від рішення керівництва Xiaomi, а такий візьмуть, що очевидно, незадовго до презентації нової прошивки. Прошивка MIUI 12 у вигляді міжнародної збірки буде містити в собі російську і українську мову, а також, крім того, всі необхідні сервіси Google Play, за рахунок яких користувачі зможуть її встановити прямо «по повітрю», а потім, після цього, отримувати задоволення від процесу використання . Швидше за все, всі смартфони зі списку вище будуть оновлені до нової ОС вже в жовтні-грудні, тобто до самого кінця 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.