Фанати відвоювали Android 10 для ще одного смартфона Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi прояснила ситуацію з оновленням до свіжої версії операційної системи Android 10 для смартфона Xiaomi Mi A2 Lite.

У січні компанія випустила для нього оновлення, але апдейт містив тільки виправлення безпеки. Потім представники служби підтримки почали повідомляти про відсутність планів на випуск Android 10.

Чи треба говорити, що користувачі були сильно розчаровані таким підходом до досить популярної моделі. На сервісі Change.org була створена петиція з вимогою випустити Android 10 для Mi A2 Lite. Під нею підписалося понад 1200 осіб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після цього компанія змінила своє рішення. Представники тепер повідомляють, що оновлення знаходиться в розробці і може вийти за кілька тижнів.

Xiaomi Mi A2 Lite дебютував у середині 2018 року як міжнародна версія Redmi 6 Pro. Він створений в рамках програми Android One і поставляється з попередньо встановленою операційною системою Android в чистому вигляді, без фірмової оболонки MIUI. Спочатку смартфон пропонувався з Android 8.1 Oreo, а потім для нього вийшла Android 9 Pie.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.