Huawei і Realme oбiгнaли Apple і Samsung зa зpoстaнням пoпуляpнoстi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мова йде про минулий рік.

Компанія IHS Markit поділилася результатами дослідження ринку смартфонів. В цілому, в минулому році спостерігався спад продажів, і лише кілька виробників пристроїв відзначилися зростанням показників.

У 2019 глобальні поставки смартфонів знизилися на 2,2% в порівнянні з 2018. У штуках кількості поставлених пристроїв виявилося 1,38 млрд. Лідером ринку залишилася південнокорейська компанія Samsung. Однак її поставки за рік виросли незначно – на 1,7%.

Відповідно до прес-релізу IHS, набагато більш хороші показники продемонструвала Huawei, яка зайняла друге місце на ринку. За рік її поставки зросли на 16,7% в порівнянні з 2018. Ще більше зростання показав бренд Realme – 275% за рік! Правда, ринкова частка у нього поки невелика – всього 2%, що ставить його на дев’яте місце.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зростання також показала Xiaomi – 4,5%. Інші великі виробники смартфонів, в тому числі Apple, за рік показали зниження поставок. Таким чином китайські компанії Huawei і Realme обігнали купертіновців і південнокорейців за зростанням популярності

Динаміка поставок смартфонів за минулий рік (у таблиці, ймовірно, допущена помилк

в прирості поставок Realme – має бути 275%)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.