Живі знімки підтвердили Snapdragon 730G в Poco X2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Poco X2 офіційно вийде 4 лютого. Вчора було опубліковано постер майбутнього Poco X2. Очікувана ціна на смартфон – 266$ на старті продаж. Цей постер показав також деякі ключові характеристики і деталі про девайс. Дизайн смартфона підтвердив, що він буде перебрендованою версією Redmi K30 4G, яку анонсували в Китаї в грудні.

Зараз Poco X2 появився на живому знімку, який підтвердив, що в смартфоні буде SoC Snapdragon 730G, що ще раз доводить, що цей смартфон – перебрендований Redmi K30. Деякі інші живі знімки показали також інші характеристики. Ближчий знімок показав також, що селфі-камера розміщена так само, як в Redmi K30 – подвійний модуль у правому верхньому куті. Тонка рамка зверху дисплея містить великий динамік.

Як це стало відомо вчора, в Poco X2 буде 6.67” дисплей “RealityFlow Display”, який пропонує 120Гц, який буде прикритий захисним склом Gorilla Glass 5. В якості основної камери буде 64-мегапіксельний модуль IMX686, який стане головним в квад-системі камер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також в Poco X2 буде 6 ГБ ОЗУ і 64 ГБ внутрішньої пам’яті в базовій версії. Redmi K30 також буде мати такі характеристики, як 20-тимегапіксельна і 2-омегапіксельна селфі-камери, до 8 ГБ ОЗУ і до 256 ГБ ОЗУ і 4500 мАг зі швидкою зарядкою на 30W.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.