Cyberphone – найбільш незвичайний iPhone в світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Caviar, без сумніву, робить одні з найбільш незвичайних смартфонів. Правда, компанія займається виключно люксовими версіями моделей інших виробників, але часом переробляє їх таким чином, що як мінімум зовні можна сміливо говорити про абсолютно унікальний дизайн.

І нова модель компанії – Cyberphone – напевно, найунікальніша серед усіх пропозицій виробника. Як можна здогадатися з назви, Caviar вирішила зіграти на ажіотажі навколо новітнього пікапа Tesla.

iPhone у версії Cyberphone виглядає настільки ж футуристично на тлі інших смартфонів, як пікап Tesla на тлі інших серійних машин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як можна бачити, Caviar не обмежилася якимось накладками на корпус. Мало того, що сам корпус тут виконаний з титану, так ще й має спеціальну кришку, що трансформується в підставку. До того ж вона виконує не тільки дизайнерську, але і захисну функцію. А враховуючи виступ на тильній стороні, ймовірно, можна говорити про те, що Cyberphone є не тільки найнезвичайнішим iPhone на ринку, але і найзахищенішим.

Ціна смартфона поки невідома, але апарати Caviar дешевими не бувають. Судячи з зображень, нас чекає дві моделі Cyberphone: на основі iPhone 11 Pro і 11 Pro Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.