Huawei P40 будуть дешевшими, ніж очікувалось, через відсутність сервісів Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За декілька минулих років серія P компанії Huawei перетворилась в ультимативні камерофони, нарівні, а інколи й краще за серію S i Note від Samsung i iPhone від Apple.

Цього року серія P40 буде для компанії неймовірно важливою з декількох причин. По-перше, їм слід тримати марку після успіху P30 Pro, який став дуже популярним камерофоном. По-друге, цього року Huawei P40 виходять без сервісів Google, тому Huawei повинна переконати своїх потенційних покупців в тому, що вони повинні купити нові смартфони Huawei навіть без сервісів Google. І все схоже на те, що компанія Huawei зробить це банально – шляхом зниження цін.

Згідно з інформацією від інсайдера @RODENT950, серія Huawei P40 буде дешевшою, ніж P30 минулого року. Моделі будуть варіюватися від 519$ доларів до 951$ в Китаї, а в Європі ціни будуть такі: від 599€ за Huawei P40 i від 799€ за Huawei P40 Pro. Також повинна вийти преміальна версія, яка буде стартувати з 1000€.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei P30 Pro став одним з найкращих камерофонів 2019 року, і згідно з чутками і витоками інформації, Huawei P40 Pro стане його гідним наступником.

Зниження цін на весь модельний ряд P40 буде розумним кроком, щоб компенсувати відсутність сервісів Google. Huawei в минулому році агресивно працювали над розробкою аналогу сервісів Google. У зв’язку з цим, Huawei вийде з власними Huawei Mobile Services (HMS).

Відсутність сервісів Google також суттєво знизить собівартість девайсів. Минулого року компанія Google оприлюднила інормацію про те, що встановлення і верифікація самою Google своїх сервісів для смартфонів в Європі коштувала до 40$. Тому ці заощадження можуть бути ефективно переведені для користувачів у нижчі ціни на старті продаж.

Тепер питання в іншому – якщо Huawei P40 Pro таки стане найкращим камерофоном року, чи змиряться люди з відсутністю сервісів Google, навіть якщо смартфон буде дешевшим за інші преміальні флагмани.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.