Motorola Edge+ засвітився в Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Motorola працбє над новим флагаманом, який буде анонсовано 23 лютого, за день до старту виставки Mobile World Congress (MWC) 2020, яка пройде в Барселоні. Девайс повинен вийти під назвою Motorola Edge+. Цю назву кілька днів назад оприлюднив інсайдер Еван Бласс. В Geekbench, після прогону смартфона в цьому бенчмарку, були оприлюднені ключові деталі цього девайсу.

З інформації, яка стала відома з бенчмарку, ми дізнались, що смартфон працює на флагманському процесорі. Він набрав 4106 в одноядерному тесті, а в багатоядерному – 12823. Він працює під управлінням топового восьмиядерного процесора Qualcomm, який має базову частоту 1.8 ГГц. Він згадується під кодовою назвою “burton”. Назва “burton” фігурує в тесті вперше, що вказує на те, що це, ймовірно, Snapdragon 865.

Смартфон вийде на Android 10 з коробки. Чіпсет працює у зв’язці з 12-ма гігабайтами оперативної пам’яті. Інші характеристики девайса поки що невідомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Єдине, що нам відомо, це те, що смартфон отримаэ селфі-камеру у форматі дірки у верхньому лівому куті. Motorola One Vision був першим смартфоном від цієї компанії з селфі-камерою такого нового формату.

Також є ще один очікуваний смартфон компанії Motorola, який буде оснащений стилусом і стане конкурентом Galaxy Note 10 (Note 10 Lite). Щоправда, назва девайсу нам поки що невідома. Очікується, що смартфон отримає процесор Snapdragon 765 з модулем X52 5G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.