Кнопка Home повертається в iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple випустила останній смартфон iPhone з кнопкою Home у вересні 2017 року, ним став iPhone 8. Одночасно з виходом iPhone X в тому ж році компанія перейшла на новий повноекранний дизайн і прибрала кнопку Home, в яку був вбудований дактилоскопічний датчик.

Перевірений Інсайдер Еван Блесс( Evan Blass), який регулярно постачає громадськість достовірною інформацією про новинки мобільної індустрії, сьогодні підтвердив, що кнопка Home повернеться в iPhone в 2020 році. Він уточнив, що вона буде розташовуватися на звичному місці під екраном, а також додав, що мова йде про смартфон, який вийде цієї весни.

Це логічно, враховуючи рендери наступника iPhone SE, які ми вже бачили. Пристрій, імовірно, буде випущено під назвою iPhone 9. Раніше проскакували чутки про те, що Apple може відмовитися від класичного дизайну iPhone 8 і кнопки Home в iPhone 9, щоб зробити екран більше, але Інсайдер підтверджує, що новинка збереже “олдскульний” дизайн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останніми даними, масове виробництво iPhone 9 стартує в лютому, а початок продажів смартфона заплановано на березень 2020.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.