LG припиняє виробництво найпопулярнішої своєї моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава LG впевнений в тому, що вже в 2021 році мобільний підрозділ компанії стане прибутковим, і почне стрімко розвиватися, про що він повідомив журналістам в ході виставки CES 2020 на Лас-Вегасі, яка пройшла в першій половині січня. Як стало відомо від інсайдерів, заради цього бренд розробив спеціальну нову стратегію, дотримуватися якої він відтепер буде. 

Так, весь мобільний підрозділ вирішили повною мірою піддати реорганізації, тобто, простіше кажучи, виробник збирається перестати випускати багато моделей смартфонів, зосередивши натомість всі свої зусилля лише на якихось окремих конкретних моделях. Зараз ця компанія випускає флагмани з лінійок G і V, перші з яких випускаються в першій половині року, а другі – в другій.

У зв’язку зі змінами в стратегії від виробництва флагманів G було вирішено відмовитися, запевняє ресурс SmartDroid. За його даними, цей виробник електроніки бачить у припиненні виробництва частині смартфонів своє подальше майбутнє. Флагман LG G9, який вийде вже в лютому 2020 року, стане останнім представником своєї лінійки, тому що після нього її закриють, і нових моделей в її рамках випускатися вже більш гарантовано абсолютно точно не буде. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, компанія відмовиться і від якихось ще моделей телефонів, щоб зосередивши всі свої сили на виробництві тих чи інших моделей, зробивши всіх зусиль задля того, щоб вони змогли швидко стати популярними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.