Samsung оновить старі флагмани до Android 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надія – це добре. А от кожен раз давати користувачам надію, щоб збити їх з пантелику. Але представники компанії Samsung люблять таке робити, і ось, вони зробили це знову. Ми вже раніше бачили, як представники компанії Samsung обіцяли появу Android 10 на Galaxy S8 i Galaxy Note 8, незважаючи навіть на те, що в компанії Samsung не було ніяких планів по оновленню цих смартфонів на Android 10/One UI 2.0, і компанія також постачає кожен з цих двох девайсів з двома оновленнями версії Android, тобто тільки до Android 9.

Але все схоже на те, що департамент допомоги користувачам продовжує заявляти, що оновленням таки бути. Виглядає на те, що компанія просто каже клієнтам те, що вони хочуть чути, принаймні деякі її представники робили так вже не раз, на чому їх ловили. Тим більше, що практика оновлень попередніх флагманів говорить саме про те, що компанія Galaxy S8 i Galaxy Note 8 завершать свій життєвий цикл саме на Android 9 (тому ми всі будемо раді помилитись, якщо Samsung таки оновить свої флагмани).

Навіть коли корейський гігант буде випускати три оновлення версії Android для своїх флагманів, їх в першу чергу отримають новіші девайси, такі як, наприклад, Galaxy Fold, Galaxy S10, Note 10 і всі майбутні модифікації Galaxy S20. На жаль, ми це зможемо дізнатись тільки через кілька років, вже після виходу Android 11 і Android 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.