Pocophone X2 офіційно підтверджено

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Poco випустили один смартфон в 2018 році, який, незважаючи на деякі проблеми, став у свій час справжнім хітом. Відтоді пройшло більше, ніж півтора року, але від компанії нічого не було чути. Протягом всього 2019-го року ходили чутки про Pocophone 2, які так і не підтвердились.

І от, буквально на днях появилась перша інформація про нові моделі Pocophone, навіть сама компанія Poco опублікувала офіційний тизер, тому ми можемо очікувати презентації нових продуктів найближчим часом. Відомий інсайдер Xiaomishka опублікував у своєму твіттер-аккаунті скріншот з цього тизера, на якому чітко видно цифру Х і букву 2, що підтверджує попередні чутки про назву “Poco X2”. Досить очевидно, що така назва була вибрана через пряму конкуренцію з іншим бюджетним флагманом – Realme X2, який для багатьох став свого роду “заміною Pocophone” в 2019 році. Тому можна впевнено стверджувати, що вийде, як мінімум, один смартфон, який буде на флагманському чіпсеті, на що вказує назва майбутньої моделі.

https://twitter.com/xiaomishka/status/1220025672858587136

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки ж говорять про те, що вийде зразу три моделі, очікувані назви яких “Poco F2” i “Poco F2 Lite”. Poco F2 Lite повинен вийти на SoC Snapdragon 765, а Poco F2 на флагманській платформі Snapdragon 865.

Джерело: Twitter
Автор: Ben Jamin

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.