iPhone 12 Pro продемонстрував очевидну відмінність від iPhone 11 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відеоканал EverythingApplePro об’єднався з авторитетним інформатором і одним із засновників XDA Developers Максом Вейнбахом (Max Weinbach) і розповів чергову порцію подробиць про нові смартфони Apple, чий дебют очікується восени 2020 року.

Джерело опублікувало якісне зображення iPhone 12 Pro в новому кольорі і 10-хвилинний відеоролик з останніми чутками, в якому можна помітити дану версію на першій хвилині.

Крім того, смартфон показаний в більш незграбному дизайні, що перегукується з культовим iPhone 5s і SE. Синій варіант повинен стати ексклюзивним для iPhone 12 Pro, тоді як iPhone 11 Pro пропонується в сірій, сріблястій, зеленій і золотистій версіях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також джерело зазначило, що модель стане тоншою, обзаведеться немислимими раніше для смартфонів Apple 6 ГБ оперативної пам’яті і нової топоиой SoC Apple A14.

6 ГБ оперативної пам’яті являє собою істотний крок вперед у порівнянні з 4 ГБ в iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, які дебютували у вересні 2019 року. Ключовою особливістю топових версій iPhone 2020 року також повинна стати підтримка стільникових мереж п’ятого покоління 5G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.