Головна інтрига серії Xiaomi Mi 10 – чого чекати від камер і цінники на флагмани

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо все складеться як і передбачається, то незабаром Xiaomi покаже чергові свої новинки. Презентація Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro повинна пройти в першій половині лютого. В один день з прем’єрою Samsung Galaxy S20.

При цьому якщо про флагмани Samsung відомо практично все і від джерел, що викликають довіру, то ось щодо новинок Xiaomi не можна сказати того ж. Відомості та зображення Mi 10 періодично зливали в мережу, але наскільки вони достовірні, судити не візьметься ніхто.

Тим часом інсайдери продовжують постачати інформацію про Xiaomi Mi 10. Останні чутки вказують на те, що в якості головного в багатомодульною основній камері буде виступати датчик на 108 Мп. Нібито компанія вже навіть відправила фахівцям DxOMark семпл Xiaomi Mi 10 Pro. Якщо це так, то напевно на презентації Xiaomi буде хизуватися набраними балами в цьому бенчмарке.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спираючись на натяки одного з топ-менеджерів компанії, цінник на Xiaomi Mi 10 стартуватиме з позначки $ 510. Але досить авторитетний китайський аналітик Pan Jiutang пророкує, що вартість флагмана складе не менше $ 583. Що стосується топової модифікації, то цінник на неї може бути в районі $ 730.

За «залізо» не якихось сюрпризів: Snapdragon 865, точно буде 8 Гб оперативки і 128 Гб постійної. Запропонують і швидку зарядку по USB Type-C, але в базовій версії її потужність складе 30 Вт, а в Pro-варіації – 66 Вт. Очікується AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, модуль NFC і фронталки, вписана в круглий отвір на екрані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.