Huawei заплатить багато грошей всім користувачам смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть не дивлячись на те, що в мережі немає ніяких доказів «зливу» особистих даних користувачів в руки спецслужб Китаю, дуже багато людей втратили до даного бренду хоч якусь свою довіру, і це цілком собі реальний факт, з яким важко не погодитися. Керівництво китайської корпорації це дуже добре розуміє, і саме тому було вирішено зробити те, чого навряд чи хтось очікував. Так, Huawei вважає за необхідне почати платити багато грошей всім користувачам смартфонів, які допоможуть їй поліпшити свою фірмову продукцію, зробивши її краще, ніж будь-коли раніше. Спеціально заради цього даний виробник електроніки вирішив провести в Німеччині закриту конференцію, на яку він запросив більше сотні відомих хакерів, сплативши кожному з таких поїздку на цей захід в повній мірі.

В рамках цієї події китайська корпорація Huawei офіційно представила громадськості свою нову стратегію щодо підвищення рівня захищеності фірмового програмного забезпечення для смартфонів. Йдеться про програму грошового заохочення за допомогу в посиленні захисту. Якщо раніше будь-які уразливості в операційній системі мобільних пристроїв бренду шукали тільки його власні співробітники, то тепер робити це можуть всі бажаючі без зайвих складнощів і за велику грошову винагороду. Так, за невеликий баг в захисті цей виробник електроніки готовий заплатити 1 000 євро. За пролом середнього рівня, що дозволяє, наприклад, обійти блокування екрану телефону, обіцяють заплатити 50 000 євро.

Якщо ж користувач виявить уразливість високого рівня, то бренд заплатить за допомогу в її виявленні цілих 100 тисяч євро. За будь-які проломи критичного рівня, які дозволяють, наприклад, зламати смартфон дистанційно, готові викласти 200 тисяч євро. Цілком собі очевидно, що отримати одну з цих сум може кожна людина, просто проявляючи уважність. Повідомити про проломи можна в службу підтримки Huawei, яка оперативно за кілька діб перевірить наявність неполадки. Якщо така насправді виявиться виявлена, її усунуть в термін від 3 до 90 днів, в залежності від важливості, а зроблено це буде шляхом випуску нової прошивки для фірмових мобільних пристроїв. Це відмінна реальна можливість зробити своє життя набагато краще, ніж будь-коли раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.