Стали відомі чіпи, які будуть в основі Google Pixel 4a і Pixel 4a XL

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Стіві МакФлай в кінці минулого року приніс звістку, що готується до виходу Google Pixel 4a. Це означає, що компанія продовжить практику випуску спрощеної версії еталонного гуглофона.

Є чутки, що в цьому році від випуску модифікації XL могли відмовитися. Але, якщо вірити тим даним, які вдалося виявити в прошивці Android Open Source Project для Pixel-фонів, збільшена версія може вийти. Так, в ній були знайдені згадки про три моделі з кодовими іменами Sunfish, Redfin і Bramble.

У випадку з Sunfish мова йде про мобільний пристрій з чіпом Snapdragon 730. Тоді як апарати з кодовими назвами Redfin і Bramble отримали однокристальну систему Snapdragon 765. З оглядкою на ті апаратні платформи, які отримали смартфони, висловлюються припущення, що Sunfish дебютує як Google Pixel 4a , а Redfin і Bramble є двома модифікаціями Pixel 4a XL або ж останніх з двох стане версій для розробників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вибір на користь Snapdragon 765 може бути продиктований тим, що Google хоче запропонувати підтримку мереж п’ятого покоління в одному з пристроїв середньої руки. Інформації про час виходу спрощених версій Pixel 4 немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.