Xiaomi додала в усі смартфони довгоочікувану функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Xiaomi, додаток MIUI Themes згодом з’явиться на всіх її смартфонах, випущених за останні три роки, однак цей процес затягнеться до середини травня 2020 року, тобто на деякі телефони нова програма вийде лише через кілька місяців. 

Вона стає доступна з релізами свіжої прошивки MIUI, тому для отримання доступу до такої програми доведеться провести установку оновлення, так як лише після неї з’явиться можливість кастомізіровать весь інтерфейс, роблячи це на свій власний розсуд. Сама китайська корпорація ніяк не коментує свого рішення повернути в міжнародну операційну систему для смартфонів подібні можливості, також як і не відповідає на питання про причини його видалення в 2019 році.

Залишається вірити, що ця сама довгоочікувана функція порадує всіх тих користувачів смартфонів Xiaomi і Redmi, які вже давно мріють про її використанні. Деякі заради цього навіть встановлювали кастомні гібридні прошивки з підтримкою такої можливості, щоб змінити зовнішній вигляд MIUI на свій власний розсуд і смак.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це програмне забезпечення поширюється абсолютно безкоштовно, причому з його допомогою можна навіть завантажувати вже готові сторонні теми від інших користувачів, що дозволяє заощадити час на персоналізовану настройку. З плином часу, в міру набору популярності такого ПО, вона буде ставати все більш затребуваним в усіх відношеннях, і це цілком собі реальний факт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.