Oppo F15 представлений офіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка отримала 6,4-дюймовий FHD+ AMOLED дисплей із співвідношенням сторін 20:9, вбудованим сканером відбитків пальців і каплевидним вирізом, до якого розташована 16-Мп селфі-камера. Захищає екран скло Gorilla Glass 5.

На задній панелі встановлений вертикальний модуль відразу чотирьох камер, що включає 48-Мп основний датчик і 8-Мп надширококутний, який також може робити макро-знімки на відстані 3-8 см від об’єктів. Два інших — це 2-Мп монохромний і 2-Мп датчик глибини.

Під капотом Oppo F15 знаходиться чіпсет MediaTek Helio P70, що працює в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ постійної, обсяг якої можна збільшити за допомогою слота для microSD карт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумулятора становить 4000 мА·г. Він підтримує швидку зарядку VOOC 3.0 потужністю 30 Вт. Що стосується програмного забезпечення, то телефон поставляється з оболонкою ColorOS 6.1 на базі Android 9 Pie.

Oppo F15 буде доступний для покупки в кольорах Unicorn White і Lightning Black за ціною $282 (6,8 тис грн). Офіційні продажі стартують 24 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.