Categories: Смартфони

Xiaomi випустить Pocophone F2e за дуже низькою ціною

Share

У бенчмарке GeekBench 5 з’явився телефон саме під такою назвою, а протестували його 16 січня 2020 року, завдяки чому в мережу потрапили деякі подробиці про те, чим саме зможе похвалитися цей апарат. Хоч новинка і відноситься до другого покоління фірмового телефону, однак вона побудована на базі процесора Qualcomm Snapdragon 845 з такою частотою 2,6 ГГц, який використовується в Poco F1 зразка 2018 року. Його доповнюють 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, а також операційна система Android 10 від Google. Вибір такого чіпсета зовсім не випадковий. Справа в тому, що компанія-виробник вважає за необхідне зробити так, щоб використовувати це частково застаріле «залізо» з огляду на його низьку собівартість однієї, адже таким чином можна забезпечити низьку вартість свого нового телефону для всіх покупців.

Очікується, що купити Pocophone F2e покупці зможуть за всього лише $ 200, а це зробить мобільний пристрій дуже і дуже привабливим для широкого кола покупців, тим більше що коштувати так мало новинка буде на міжнародному ринку в Європі та інших країнах за межами Китаю. Очікується, що цей апарат одержить потрійну основну камеру, сканер відбитків пальців в екрані, корпус зі скла, а також інтерфейси USB Type-C і 3,5 мм для навушників. Серед модулів користувачі можуть розраховувати на Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE і GLONASS, а ось розраховувати на підтримку 5G навіть не доводиться. Що стосується NFC, то ніяких відомостей на цей рахунок немає, тому, найімовірніше, підтримки Google Pay в цьому телефоні гарантовано не буде.

Сама компанія Poco, на жаль, продовжує зберігати мовчання. Втім, тестування Pocophone F2e в популярному бенчмарку означає, що цей телефон вже створений, а значить не далекий той самий день, коли його публічно анонсують і запустять у продаж. Ми переконані в тому, що цей дочірній бренд Xiaomi візьме участь в щорічній виставці MWC 2020 на Барселоні, яка відбудеться вже в другій половині лютого цього року. Це відмінне місце для того, щоб анонсувати нові мобільні пристрої, тим більше для такого бренду, як Poco, який поступається багатьом іншим відомим і поширеності. В ході презентації про це смартфоні повинні будуть розкрити всі подробиці, починаючи з його зовнішнього вигляду і закінчуючи вартістю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024