В мережі показали візуалізацію Huawei P40 і Huawei P40 Pro у всіх кольорах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кінці березня Huawei покаже оновлену лінійку флагманів P. Ходять чутки, що Pro-версія отримає нову систему з кількох камер на тильній стороні з прогресивним датчиком на 52 Мп. Так це чи ні, дізнаємося через два місяці, коли відбудеться презентація Huawei P40 і Huawei P40 Pro.

Поки ж ми можемо оцінити дизайн новинок завдяки ресурсу 91mobiles, який опублікував рендери пристроїв в декількох кольорах. Що стосується зовнішнього вигляду, то компанія вирішила застосувати єдиний дизайн-код при створенні пристроїв, а ще слід трендам на ринку. Смартфони запропонують здвоєну фронталку, вбудовану в овальний виріз, і прямокутний модуль основної камери.

З чуток, Huawei P40 отримає плоску AMOLED-матрицю, тоді як у Huawei P40 Pro вона буде зігнутою. Побачити дизайнерський хід зі згином по краях дисплея, на рендер не вдалося.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є прогнози, що «молодша» модель отримає екран діагоналлю 6,1 або 6,2 дюйма, а у Pro-версії матриця буде діагоналлю 6,5 або 6,7 дюйма. Смартфони отримають фірмовий чіпсет Kirin 990 5G, дисплейний сканер відбитків пальців, від 6 до 12 Гб оперативної пам’яті, операційну систему Android 10 з оболонкою EMUI 10 і до 512 Гб постійної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.