OnePlus покращує камери смартфонів, але постарається не зробити їх дорожче

Під час CES 2020 Піт Лау, генеральний директор OnePlus, дав інтерв’ю виданню The Verge. Головною темою був смартфон OnePlus Concept One McLaren Edition, який був представлений на виставці побутової електроніки, але обговорення також торкнулося мережеві технології 5G, складні телефони і камери.

В інтерв’ю The Verge виконавчий директор OnePlus, як ми вже відзначали, заявив, що компанія ретельно вивчила технологію складних смартфонів. Він заявив, що позитивні сторони «переважуються недоліками поточного стану технологій». Іншими словами, компанія не планує випускати складний смартфон, принаймні, поки що.

Цікаво, що найбільш життєздатним смартфоном лідер OnePlus назвав Motorola Razr 2019, вихід якого був відкладений на другий квартал цього року. Однак складаний дисплей смартфона програє за якістю дисплея існуючим OLED-екранів. Це є основною причиною, по якій Піт Лау поки не збирається вкладати в розробку гнучких смартфонів.

Генеральний директор OnePlus також відповів на питання, що стосуються технологій камери, алгоритмів обробки зображень і збільшення вартості смартфонів компанії. Піт Лау підтвердив, що компанія вкладає великі кошти в поліпшення камер, а також співпрацює з лідерами галузі, щоб запропонувати програмні алгоритми, що дозволяють конкурувати з Google і Apple.

З використанням нових якісних об’єктивів ціна смартфонів може збільшитися, але компанія постарається зробити зростання не таким відчутним для користувачів. Це означає економію на маркетингу та інших областях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.