Представлений новий конкурент MIUI і EMUI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme повідомила подробиці про свою фірмову оболонку Realme UI, яка побудована на базі операційної системи Android 10 і оболонки ColorOS 7 для смартфонів Oppo і Reno.

Молодий бренд заявив, що нова графічна оболонка запропонує більш зручний інтерфейс на базі Android. Інтерфейс Realme рекламується під слоганом Seamless Fun, який можна перекласти на українську як «безшовні веселощі». Оболонка пропонує нові системні кольори, іконки, шпалери та анімації. Згідно Realme, інтерфейс отримав «автентичну колірну схему, що дає відчуття життєвої сили, яка може змусити користувачів відчувати себе молодше».

1gsmarena_002_0.jpg (20 KB)

Ви зможете створювати іконки, робити їх більш круглими і налаштовувати їх прозорість. Їх розмір також можна персоналізувати. Realme підготувала 11 фірмових шпалер для робочого столу. Вони «натхненні природними елементами» і завжди відповідатимуть кожної колірної гамі. Анімація в новій прошивці характеризується словом «супер».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2gsmarena_003.jpg (31 KB)

Будь-яка нова оболонка повинна бути продуктивною. Realme UI заснована на Android 10 і надає найсучасніші функції енергозбереження та продуктивності. Є також «Режим фокусування», який ізолює вас від зовнішнього світу, при цьому смартфон буде грати розслаблюючу музику, щоб допомогти вам зосередитися.

3gsmarena_006.jpg (24 KB)

Realme пишається функцією «Захист особистої інформації», яка дозволяє системі виводити порожні інформаційні сторінки, коли додатки запитують доступ до вашої особистої інформації, включаючи історію викликів, контакти, повідомлення або розклад. Таким чином, ваші дані будуть у безпеці.

4gsmarena_005.jpg (40 KB)

           Графік виходу оновлень для смартфонів Realme

Майбутні пристрої Realme будуть поставлятися з Realme UI і Android 10 з коробки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.