Apple випустить новий iPhone SE 2 розміром з iPhone 8, але зі сканером Face ID

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійний японський ресурс Mac Otakara повідомив про те, що вже в найближчі кілька місяців Apple представить громадськості свій новий смартфон в особі iPhone SE 2, однак на ринок він може вийти під назвою iPhone 9. Стверджується, що мобільний пристрій отримає 5,4-дюймовий екран, який помістили в корпус iPhone 8 на тильній частині цього смартфона користувачів чекає одинарна основна камера на 13 Мп, а за роботу всього телефону відповідатимуть процесор Apple A13 Bionic і, крім того, 3 ГБ оперативної пам’яті. Базова модель телефону отримає 32 ГБ вбудованої пам’яті, тоді як в просунутій цей показник виявиться на рівні 128 ГБ.

Так, це не саме просунуте «залізо» на ринку, але і коштувати новий iPhone SE 2 буде більш ніж в два рази менше, ніж звичайний iPhone 11. При цьому, новинка отримає інтерфейси Wi-Fi 802.11ac (5-го покоління), Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і NFC, а її дисплей зможе похвалитися підтримкою технології True Tone, яка дозволяє дисплею підлаштовуватися під навколишнє оточення, регулюючи кольору таким чином, щоб вони виглядали найбільш приємно для очей. Корпус всього iPhone 9, за даними джерела, виявиться виконаний зі скла, але чи буде в цьому телефоні підтримка бездротової зарядки, на жаль, невідомо, тому що абсолютно ніяких подробиць з цього приводу немає.

Очікується, що Apple анонсує свій новий мобільний пристрій з цінником на рівні $ 400 вже в найближчі кілька місяців, а станеться це, швидше за все, в рамках березневої презентації, відбутися яка як раз повинна вже через два-три місяці. Новинка в особі iPhone SE 2 буде продаватися по всьому світу, проте «яблучна» корпорація розуміє, що пік її продажів припаде на Україну, Індію, Китай і інші країни світу, жителі яких в більшості своїй не мають великими доходами, але при цьому хочуть користуватися різними гаджетами від відомого американського бренду, знаходячи його смартфони найкращими і просунутими в своєму класі з усіх представлених на ринку моделей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.