Categories: Смартфони

Визначено найміцніші, технологічні і потужні смартфони 2019 року

Share

Експерт визначив найміцніші, технологічні, потужні і автономі смартфони 2019 року, а також поділився додатковою інформацією про те, які моделі, на його думку, взагалі не заслуговують на увагу. Все це він озвучив в рамках свого відеоролика, присвяченого підведенню підсумків минулого року. Самим ремонтопрігодним телефоном з усіх, які вийшли в минулому році, був визнаний Google Pixel 3a. Справа в тому, що цей апарат можна полагодити без зайвих складнощів, тому що він вкрай легко розбирається, практично не маючи всередині ніякого клею або чогось подібного. Телефоном, який неможливо взагалі починають і розібрати, виявився Royole Flexpai зі складним корпусом і гнучким екраном. Якщо він зламається, як запевняє блогер, полагодити його виявиться неможливо.

Найбільш інноваційним і технологічним смартфоном минулого року був визнаний Nubia Z20, який володіє другим екраном ззаду, використовувати який можна, наприклад, для селфі на основну камеру, завдяки чому знімки виходять максимально деталізованими і якісними, навіть якщо їх робити в умовах браку світла. Трохи менш інноваційним телефоном 2019 року виявився Blackview Max 1, який має вбудований проектор, тому з його допомогою можна проектувати на стіну фільми, серіали, телешоу, ігри або ж щось ще, що дозволяє в повній мірі замінити їм телевізор. Трійку телефонів по частині технологічності замкнув Galaxy Fold від Samsung, який має складний корпусом і гнучкий екран.

Найміцнішим смартфоном з усіх, які вийшли в минулому році, будучи звичайними моделями, а не удароміцними, визнали Redmi Note 7 від Xiaomi, який в цьому плані виявиться найнадійнішим, тому що пошкодити його виявилося складніше всього, а зовсім недалеко від нього в цьому плані виявився Google Pixel 4 XL. Найкрасивішим смартфоном минулого 2019 року визнали Samsung Galaxy A80. Також відомий відеоблогер перерахував ряд інших моделей, які, на його думку, є найкращими в своєму класі. Всі такі він озвучив в ході свого відеоролика, опублікованого на YouTube. З огляду на, що на його канал підписано більш ніж 4 млн осіб, його словам можна в повній мірі довіряти, тим більше що він особисто тестував кожен з телефонів, про який говорить у відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024

    Google випустила Pixel Tablet без док-станції

    Google не стала змінювати дизайн або «начинку» Pixel Tablet: користувачів все також зустрічає металевий корпус…

    08.05.2024

    Sennheiser випустила TWS-навушники з шумозаглушенням та еквалайзером

    Sennheiser презентувала нову модель бездротових навушників Accentum True Wireless ANC. За словами виробника, пристрій пропонує…

    08.05.2024