Користувачам Windows 7 рекомендують купити нові комп’ютери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні завершення підтримки Windows 7 компанія Microsoft випустила велике повідомлення, в якому рекомендувала користувачам цієї ОС купити новий комп’ютер замість оновлення програмного забезпечення.

“Для більшості користувачів Windows 7 рекомендується перехід на новий пристрій з Windows 10 Pro”, – зазначено на сайті Microsoft.

В даний час налічується майже 400 млн користувачів Windows 7. У Microsoft рекомендують купити нові пристрої, в тому числі фірмові Surface, які, як заявляють в компанії, “швидше, легше, більш потужні і безпечні, із середньою ціною значно нижче, ніж були середньостатистичні ПК вісім років тому “.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

14 січня 2020 року спливає безкоштовна підтримка ОС Windows 7, і Microsoft також продовжує нагадувати користувачам про необхідність переходу на більш нову Windows 10, яка встановлена ​​більш ніж на 900 млн пристроїв.

У Microsoft заявляють, що перехід на Windows 10 окупається в корпоративному секторі за 14 місяців, в тому числі за рахунок зниження числа проблем з інформаційною безпекою.

Разом з тим Microsoft запропонує продовжену підтримку Windows 7 – ESU (Extended Security Updates, розширені оновлення безпеки). Вона буде платною і дорого обійдеться компаніям з великим парком комп’ютерного обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.