Новий Apex від Vivo покажуть на MWC 2020

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб максимально голосно заявити про себе, Vivo показала на MWC 2018 концептуальний Apex, який на ринку дебютував як NEX. Хоче отримати свою частку хайпа компанія і на майбутній у лютому виставці MWC 2020. Сьогодні вона офіційно сповістила, що приїде в Барселону і влаштує 23 і 24 лютого там свої презентації.

З самого тизера вдалося дізнатися лише те, що планується показ нового покоління Apex, який «розширить можливості». Чим же таким інноваційним або новаторським буде дивувати новинка, невідомо. Але майже напевно реалізація повноекранності апарату буде виведена на перший план. Можливо, знову демонструватимуть фішки з дисплеєм-водоспадом і підекранної фронтальної камерою.

Нагадаємо, що свого часу Vivo NEX дивував висувною фронталкою і найбільшою площею екрану щодо лицьовій панелі. А ще тут був акумулятор ємністю 4000 мАг, здвоєна камера і дисплейний сканер відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пізніше на світ з’явився Vivo NEX Dual Didplay, де реалізували ідею з двома дисплеями. А в минулому році представили Vivo NEX 3, позбавлений фізичних кнопок на корпусі і володіє потрійний основною камерою на чолі з 64 Мп датчиком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.