Categories: Смартфони

Xiaomi випустить Pocophone F2 на новій версії Android

Share

Китайська корпорація Xiaomi офіційно сертифікувала смартфон Pocophone F2 для продажу в Європі і деяких інших країнах світу, завдяки чому вдалося з’ясувати, яке саме технічне оснащення містить в собі цей апарат. Проходження процедури сертифікації означає, що мобільний пристрій нарешті повністю готове до запуску в продаж, тобто вносити будь-яких змін в його конструкцію, технічне оснащення та інші аспекти вже гарантовано не стануть. В сертифікаційних даних сказано про те, що мобільний пристрій побудовано на базі новітнього восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,0 ГГц, а доповнений він графікою Adreno 650 і модемом X55 з підтримкою мереж 5G.

Інших даних про цей телефон, на жаль, в даний час немає, проте вже зараз можна з великою часткою ймовірності припустити, що саме цей апарат зможе порадувати всіх тих, хто хоче його собі купити. Так, зокрема, він повинен володіти 8/10 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної флеш-пам’яті, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, акумуляторною батареєю ємністю 4500 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 30 Вт, бездротовими інтерфейсами Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.1, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і NFC, а також, крім того, повноцінним FM-радіо, проте, можливо, працювати воно зможе тільки в США і Канаді через вимоги місцевого законодавства.

Прямо «з коробки» на Pocophone F2 абсолютно точно опиниться встановлена ​​операційна система Android 10 від Google, а не яка-небудь інша, і це звичайно ж зробить мобільний пристрій максимально привабливим настільки, наскільки це так і зовсім взагалі можливо, тому що новіше такий ОС на ринку в даний час нічого просто немає. Очікується, що коли Xiaomi офіційно представить цей телефон, а статися це повинно в лютому-березні 2020 року, він буде оцінений в $ 350, що дуже і дуже мало щодо того технічного оснащення, яке він зможе запропонувати всім покупцям.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    iPhone 16: витік розкриває розміри екрану та дизайн камери

    iPhone відкидає свою тінь уперед: незважаючи на те, що презентація відбудеться лише у вересні, на…

    30.04.2024

    На тлі популярності штучного інтелекту прибуток Samsung виріс майже в 10 разів

    Прибуток Samsung злетів більш ніж на 900% за підсумками першого кварталу 2024 року. Південнокорейська компанія…

    30.04.2024

    TikTok можуть заблокувати у Євросоюзі – голова Єврокомісії

    Керівник Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн не відкидає можливості заблокувати на території Євросоюзу популярний месенджер…

    30.04.2024

    Apple найняла десятки експертів зі штучного інтелекту з Google для секретної дослідницької лабораторії в Цюріху

    Компанія Apple переманила десятки експертів із штучного інтелекту з Google і створила «секретну європейську лабораторію»…

    30.04.2024

    Новий Apple Pencil отримає тактильний зворотний зв’язок

    Реліз нового стілусу не за горами. 3-тє покоління Apple Pencil оснастять унікальними функціями. Тактильний зворотний…

    30.04.2024

    У пошуковий рядок Google Chrome додали штучний інтелект

    Компанія Google додала в пошуковий рядок свого браузера Chrome можливості нейромереж. Як розповіли розробники у…

    30.04.2024