Представлений круглий смартфон Cyrcle Phone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Мабуть, одним з найдивніших смартфонів, який був показаний на виставці Consumer Electronic Show 2020, став Cyrcle Phone. Так, це працюючий прототип смартфона, який отримав не прямокутну, а круглу форму.

Реклама

Після п’яти років розробки автори даного концепту вирішили використовувати першу найбільшу технологічну року виставку, щоб показати всьому світу абсолютно несподіваний смартфон. Творці пристрою стверджують, що вони довго працювали над тим, щоб придумати якомога зручніший корпус. Cyrcle Phone без проблем поміщається в будь-яку кишеню і дуже зручно лежить в руці, принаймні, так стверджують автори пристрою. Якщо не виникне ніяких проблем, то фінальна версія смартфона надійде в продаж через рік.

Реклама

На цьому дивацтва не закінчуються. Cyrcle Phone отримав не один, а відразу два роз’єми 3,5 мм для підключення навушників. Навіщо? За словами Христини Сір (Christina Cyr), керівника команди розробників, таке рішення було прийнято, щоб виключити необхідність використання розгалужувачі аудіороз’єми. Справа в тому, що молоде покоління часто слухає музику удвох з одного пристрою, ця конструктивна особливість передбачена спеціально для них.

Компанії чекає велика робота з налаштування програмного забезпечення, так як ні ні сама операційна система Android, Ні додатки спочатку не пристосовані для роботи на подібних екранах. Винятки становлять додатки, вже адаптовані для розумних годин з круглими екранами.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоigeekphone

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ