Samsung показала смартфон абсолютно нового типу

Ми вже повідомляли про те, що компанія Samsung має показувати на виставці Consumer Electronic Show 2020 в Лас-Вегасі смартфон абсолютно нового типу, який може розсуватися, при цьому частина його дисплея, коли вона не використовується, згортається в трубочку.

Дана альтернатива складним смартфонам дійсно приїхала на CES 2020, проте її можуть побачити тільки обрані гості за закритими дверима. Різні джерела підтвердили, що пристрій дійсно готовий у формі прототипу і повідомили деякі подробиці про нього.

Дисплей зсувається в сторону, збільшуючись по ширині, при натисканні на кнопку. Таким чином одним натисканням кнопки користувачі зможуть перетворити смартфон з екраном з діагоналлю 6 дюймів в 8-дюймовий планшет.

У пристрої застосовано поліамідний пластиковий екран, подібний дисплею, який був використаний в оригінальній Samsung Galaxy Fold. Раніше повідомлялося, що Samsung Galaxy Fold 2, швидше за все, отримає надтонкий скляний дисплей, стійке до подряпин. Однак подібний скляний дисплей не дуже підходить для нового прототипу,так як його необхідно згортати.

Джерело додає, що комерційне рішення на базі цього прототипу буде готове тільки через 2-3 роки..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.