Samsung представила новітній невбиваний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ході виставки Consumer Electronic Show 2020 компанія Samsung повідомила про швидкий початок продажів нового захищеного смартфона Samsung Galaxy Xcover Pro, який розрахований на тривалу роботу в екстремальних умовах.

Як і личить захищених смартфонів Samsung Galaxy Xcover Pro відповідає вимогам американського військового стандарту MIL-STD-810G, тобто без проблем витримує падіння на тверду поверхню. Крім того, пристрій відповідає ступеню захисту IP68.

Samsung Galaxy Xcover Pro отримав екран Infinity-O з співвідношенням сторін 20: 9 діагоналлю 6,3 дюйма роздільною здатністю 2400х1080 пікселів з отвором під фронтальну камеру з роздільною здатністю 13 Мп в лівому верхньому кутку. Телефон заснований на однокристальних системі Exynos 9611, він отримав 4 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основній камері встановлені датчики зображення дозволом 25 і 8 Мп, з коробки смартфон працює під управлінням Android 9.0 Pie з оболонкою One UI. Незабаром після виходу його оновлять до Android 10. Особливістю смартфона є знімний акумулятор ємністю 4050 мА•год.

Samsung Galaxy Xcover Pro надійде в продаж 31 січня за ціною 499 доларів. Спочатку він з’явиться у Фінляндії, а в лютому вийде і в інших європейських країнах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.