Xiaomi і Redmi почали допомагати визначитися з вибором смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2019 році бренди Xiaomi і Redmi спільно представили більше дюжини моделей і лінійок різних смартфонів. Xiaomi випустила Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9 SE, Xiaomi CC9, Xiaomi Mi 9 Pro 5G, Xiaomi Mi MIX Alpha (смартфон тільки анонсований, але не випущений) і Xiaomi CC9 Pro. Модельний ряд Redmi був представлений моделями Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Redmi K20, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 8, Redmi 8 і Redmi K30.

З такою великою кількістю моделей шанувальники Xiaomi і Redmi, які наглядають собі новий смартфон, можуть дійсно заплутатися при виборі. Так вирішило керівництво цих компаній, у зв’язку з цим у фірмовому магазині Xiaomi Mall з’явилася нова функція порівняння моделей смартфонів по характеристикам і можливостям.

Якщо ви не впевнені, чим саме відрізняються конкретні моделі, досить просто вибрати їх і порівняти. Насправді це досить стара і затребувана функція, яка є у багатьох онлайнових магазинах, проте в Xiaomi Mall вона з’явилася тільки зараз.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після вибору двох моделей смартфонів вони відображаються на екрані поруч одним разом зі своїми параметрами, при цьому додаток відразу виділить конкретні характеристики, за якими вони відрізняються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.