Hisense показала перший в світі смартфон з кольоровим дисплеєм на електронних чорнилах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останні кілька років кількість смартфонів з дисплеями на електронному чорнилі збільшилася. Компанія Hisense, відома своїми телевізорами, представила на виставці Consumer Electronic Show 2020 перший смартфон з кольоровим дисплеєм E Ink.

Кольорові дисплеї на електронних чорнилі з’явилися в електронних книгах досить давно, проте в індустрії смартфонів це перший випадок. Згідно з офіційним представникам Hisense, виробничі потужності для смартфон дисплеї на електронних чорнилі стали досить зрілими. Вже зараз є всі передумови для масового виробництва кольорових екранів E Ink для смартфонів.

Hisense також стверджує, що нові кольорові дисплеї E Ink мають більш високу частоту оновлення, ніж екрани попереднього покоління, тому зображення на них виглядає і сприймається краще.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Масштабне виробництво подібних екранів, згідно із заявою Hisense, почнеться в другому кварталі, а перші смартфони з кольоровими дисплеями E Ink вийдуть на ринок у третьому кварталі. Hisense поки не розкриває інформацію про конфігурацію, вартість смартфона, а також терміни його випуску.

Перший смартфон з екраном E Ink був представлений в 2012 році, мова йде про оригінальний YotaPhone, який отримав повноцінний кольоровий екран і чорно-білий дисплей на електронних чорнилі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.