Названо смартфони Xiaomi, які отримають MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За наявними в даний час даними, компанія Xiaomi вже у вересні проведе спеціальний захід на території Китаю, в ході якого публіці офіційно представлять нову прошивку в особі MIUI 12, причому під час цього ж самого події виявиться озвучений список мобільних пристроїв, які будуть до неї оновлені. Простіше кажучи, будь-які відомості, які будуть поширюватися до цього самого моменту, не будуть повністю офіційними, вступаючи від різних інсайдерів та інших джерел. Поки що відомостей про те, які саме нововведення принесе з собою нова операційна система, не надто багато. За наявними зараз даними, користувачі можуть розраховувати на новий зовнішній вигляд інтерфейсу, на перероблені елементи меню, ряд нових програм, а також на підвищення швидкості роботи.

Крім того, в новій прошивці виявиться ще більше різних алгоритмів на основі ШІ, які будуть давати цінні рекомендації та покращувати якість знімків. Швидше за все, Xiaomi сама розповість про те, що принесе з собою MIUI 12, вже в найближчі кілька місяців, щоб користувачі знали, на що точно можна розраховувати. Втім, нехай поки що даних про новій прошивку і не дуже багато, але зате вже відомий попередній список телефонів, власники яких зможуть зробити її установку через OTA, тобто «по повітрю». Звичайно, встановити апдейт стане можливим із збереженням всіх призначених для користувача даних, тобто ніякі особисті відомості не були. Швидше за все, нова ОС буде важити близько 2 ГБ, тому для її установки потрібно звільнити достатній обсяг простір.

Якщо не брати до уваги смартфони, які тільки вийдуть на ринок в нинішньому 2020 року то до прошивки MIUI 11, кажучи про доступні зараз у продажу моделях, оновляться Mi 9 Pro, Mi 9, Mi 9 Lite, Mi Play, Redmi Note 8, Redmi Note 8T, Redmi Note 8 Pro, Redmi 8, Redmi 8A, Mi Mix Alpha, Pocophone F1, Redmi K20, Mi 9T, Redmi K20 Pro, Mi 9T Pro, Redmi K30, Redmi 7, Redmi Note 7, Redmi Note 7s, Redmi Note 7 Pro, Redmi 7A, Mi 8 Pro, Mi 8, Mi 8 Lite, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Redmi Note 6, Redmi Note 6 Pro, Redmi 6 і Redmi 6A. Доля таких моделей, як Redmi Note 5 і Redmi 5, а також будь-яких їх модифікацій і різновидів, поки що під великим питанням. Навіть якщо такі і оновляться до нової операційної системи, то станеться це в найостаннішу чергу. Очікується, що нова ОС вийде вже в четвертому кварталі 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.