Categories: Смартфони

Заради цього купити Samsung Galaxy S20 зобов’язані всі

Share

Згідно з опублікованою інформацією, яка надійшла від даного інсайдера, флагман Samsung Galaxy S20 вийде на ринок в трьох модифікаціях, і всі вони зможуть працювати в мережах 5G, принаймні ніяких обмежень по частині технічного оснащення в новинках для цього точно не буде. Всі три нових мобільних пристрої топового рівня отримають сучасний екран OLED, виконаний за стандартом Infinity-O. Простіше кажучи, по центру в дисплеї виявиться зроблено невеликий отвір під фронтальну камеру, тоді як рамка з усіх боків виявиться практично непомітною. Однією з особливостей нової матриці, крім вкрай низького споживання енергії, виявиться частота оновлення 120 Гц, причому такою вона буде у всіх трьох моделях.

Зараз, до речі, у всіх смартфонах південнокорейської корпорації частота оновлення інформації на екрані становить 60 Гц, і це вже відверто мало за сучасними мірками. Саме тому в свої нові мобільні пристрої топового рівня даний виробник вирішив встановити саму інноваційну матрицю з усіх існуючих, яка забезпечує вкрай високу швидкість оновлення. Спочатку деякі вважали, що зустріти дисплей з 120 Гц можна буде лише в Galaxy S20 і S20 +, однак, як виявилося, такий отримає і базова модель в особі Galaxy S20e, хоча можливо вона буде називатися якось інакше. За рахунок збільшеної частоти кадрів все анімації на екрані смартфонів виявляться більш плавними і привабливими для очей, що, в свою чергу, підвищить рівень естетичного задоволення від використання телефону, в тому числі під час ігор і перегляду фільмів.

Скільки коштуватимуть нові флагман південнокорейської корпорації Samsung поки що, на жаль, невідомо. Очікується, що такий виявиться на рівні $ 1000. Однією з приємних особливостей всіх трьох нових смартфонів є операційна система Android 10, яка встановлена ​​на них прямо «з коробки». Якщо презентація Galaxy S20 насправді відбудеться вже 11 лютого, то продажі нових мобільних пристроїв топового рівня від південнокорейської корпорації можуть стартувати вже в другій половині цього ж самого місяця, в той час, коли конкуренти лише анонсують свої нові телефони преміального класу з подібною цінової категорії .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024

    Apple припинила випуск iPad 9

    Apple перестане випускати iPad дев'ятого покоління, пише MacRumors. Рішення пов'язане з появою нових планшетів iPad…

    07.05.2024

    Apple представила iPad Pro з екраном OLED та чіпом M4

    "Яблучний" бренд провів захід під слоганом Let Loose 7 травня. Презентація була присвячена анонсу планшетів.…

    07.05.2024

    Перенесення даних на новий Android-смартфон стане значно простіше

    Компанія Google працює над покращеною версією утиліти, яка дозволяє перенести всі дані зі старого Android-смартфону…

    07.05.2024