Головні відмінності Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом з’являються суперечливі повідомлення щодо датчика основної камери смартфона Xiaomi Mi 10. Пару днів тому з’явилися повідомлення про те, що Xiaomi Mi 10 буде використовувати 64-мегапіксельну основну камеру і дисплей з частотою 90 Гц. Згідно з новими даними, Xiaomi Mi 10 отримає 108-мегапіксельну камеру.

Новими подробицями поділився в соціальній мережі Weibo перевірений китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station, який стверджує, що всі чотири датчика будуть розташовані у верхньому лівому куті вертикально.

Він також підтверджує, що в новій лінійці будуть представлені моделі Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro. Очікується, що базова модель отримає основний датчик роздільною здатністю 64 Мп, а старша буде оснащена основною камерою роздільною здатністю 108 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки вказують на те, що смартфон буде оснащений однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 865 SoC, а також 6,5-дюймовою OLED-панеллю з частотою оновлення 90 Гц. В основній камері додатково очікується наявність датчиків зображення роздільною здатністю 20, 12 і 5 Мп.

Ще однією відмінністю Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro стане підтримка швидкої зарядки. Xiaomi Mi 10 буде підтримувати 40-ватну дротову, 30-ватну бездротову і 10-ватну зворотну бездротову зарядку. Xiaomi Mi 10 Pro отримає підтримку 66-ватної дротової і 40-ватної бездротової зарядки.

Обидва смартфони повинні вийти одночасно в лютому-березні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.