Samsung розкрила точну дату анонса Galaxy S11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ключові особливості дизайну і технічні характеристики смартфонів серії Samsung Galaxy S11 стали відомі задовго до передбачуваної дати анонса, яку також назвав раніше авторитетний інсайдер. Останню інформацію несподівано уточнив сам виробник – в мережі з’явився офіційний відеоролик з датою анонсу новинок, що відрізняється від опублікованої мережевим інформатором.

Згідно витоку, презентація нових смартфонів Samsung відбудеться вже 11 лютого – на тиждень раніше, ніж передбачалося. Короткий тизер не розкриває програми заходу, але, за чутками, одночасно з одинадцятим поколінням смартфонів S-серії південнокорейський вендор представить і другу модель в серії Galaxy Fold. Крім того, флагманська лінійка може дебютувати під назвою Galaxy S20 .

Незважаючи на численні інсайдерські публікації, компанія як і раніше не повідомляє докладні специфікації неанонсованих апаратів. Імовірно оновлена лінійка Galaxy S буде включати три моделі, що розрізняються діагоналлю екрана і конфігурацією модуля основної камери. Гаджетам приписують процесори Snapdragon 865 або Exynos 990 в залежності від регіону продажів і не менше 8 ГБ оперативної пам’яті. Вартість новинок ще невідома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.