Чутки: Google Pixel 4a вийде тільки в стандартному «маленькому» розмірі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для любителів великих смартфонів в цьому році Google приготував не найприємніший сюрприз. Судячи з усього, компанія залишить стільки компактний варіант наступника торішнього Pixel 3a. Про це розповів на своєму каналі техно-блогер Дейв Лі (Dave Lee).

Лі не є відомим інсайдером з купою авторитетних і близьких до компаній джерел. Але, здається, він дуже навіть упевнений в своєму твердженні. Чи заявив, що в цьому році Pixel 4a з’явиться тільки в одному варіанті з дисплеєм в 5.81-дюймів, аналогічному тому, що Samsung показав у своєму Galaxy S10e.

Незважаючи на те, що помітно невелике збільшення в порівнянні з торішнім Pixel 3a (5,6 дюймів), смартфон все ще далекий від звичних розмірів варіанти XL. Розміри Google Pixel 4a повинні складати близько 144,2 x 69,5 x 8,2 мм, що робить його досить зручним для використання однією рукою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі визнали рішення Google логічним, так як, за чутками, продажу минулорічного Pixel 3a значно перевершують його «старшого брата».

Все ж рішення, треба визнати, досить дивне. Пристрої Pixel спочатку проводилися в стандартному і XL-варіантах. Це дозволяє більшій кількості людей знайти пристрій, відповідне їх потребам. А так як це бюджетна лінійка від Google, вона призначена для більшої кількості покупців. Для багатьох фанатів таке обмеження вибору повинно негативно позначитися на загальному продажу. Але поживемо – побачимо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.