Samsung показала флагман Galaxy S20 з підтримкою 5G і величезною батареєю (фото)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники з форуму XDA показали тизер на якому можна побачити концепцію виконання камери Galaxy S20, а також, крім того, натяк на складаний Galaxy Fold 2. Таким чином, виходячи з цього, вже незабаром весь світ чекає відразу кілька нових мобільних пристроїв , а модель, орієнтована на масового користувача, зможе похвалитися не тільки величезною батареєю ємністю на рівні 5000 мАч, але ще і підтримкою мереж 5G. Звичайно, все це поки що лише чутки, тому що презентація відбудеться лише через один місяць.

Очікується, що Samsung Galaxy S20 (Galaxy S11) отримає восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,0 ГГц, однак його модифікація для Європи, тобто для міжнародного ринку, виявиться побудована на базі чіпа Exynos 990. Телефону приписують п’ятірню основну камеру з роздільною здатністю 108 Мп, акумуляторну батарею з підтримкою швидкої зарядки потужністю 25 Вт, роз’єм USB Type-C, а також до 12 ГБ оперативної пам’яті включно. Прямо «з коробки» на цей апарат виявиться встановлена ​​операційна система Android 10 в особі фірмової прошивки One UI 2.0. Скільки буде коштувати новий флагман південнокорейської корпорації поки що невідомо, але, що цілком собі очевидно, дешевим він точно не виявиться.

Спочатку очікувалося, що цей апарат представлять в рамках виставки MWC 2020 на кінці лютого, але в кінцевому підсумку компанія-виробник вважає за необхідне провести його презентацію на два тижні раніше. Подібним чином бренд, ймовірно, хоче випередити всіх своїх конкурентів, забезпечивши своєму новому телефону топового рівня перевага за часом. Втім, питання про те, коли стане можливим купити Samsung Galaxy S20 в магазинах по всьому світу, залишається відкритим. Розраховувати на цінник нижче $ 1000 покупцям не варто, тому що всі попередники цієї моделі коштували більше, а значить і новинка, що очевидно, буде не з дешевих.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.