LG скопіювала флагман Samsung

На початку минулого року ходили розмови про те, що LG припинить випуск лінійки смартфонів G, проте свіжі дані вказують на те, що чутки були дуже перебільшеними. Інсайдер OnLeaks опублікував рендери смартфона LG G9. Ці рендери були створені на базі креслень, доступ до яких отримав інсайдер.

При погляді на задню панель одразу ж виникають асоціації з флагманськими смартфонами конкуруючої компанії Samsung. Втім, цей дизайн не можна назвати унікальним, так як схоже горизонтальне компонування модулів основної камери присутнє і в LG V50, і в LG G8. Проте, якщо говорити про камеру, новинка все одно більше нагадує Samsung Galaxy S10 Plus або Galaxy S10 5G. Якщо не згадувати LG G5 із здвоєною основною камерою, модулі якої були розташовані горизонтально…

Сканера відбитків пальців на задній панелі немає, це означає, що новий телефон буде використовувати підекранний дактилоскопічний датчик. Цікаво те, що дисплей смартфона є напрочуд плоским, тоді як інші виробники граються із сильними скругленнями з боків екрана.

Діагональ екрану складе від 6,7 до 6,9 дюйма. Для фронтальної камери передбачений краплевидний виріз в центральній верхній частині екрана. LG, схоже, не збирається копіювати дизайнерське рішення з отвором під фронтальну камеру в кутку екрану.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.