Представлений Samsung Galaxy Note 10 Lite зі стилусом S Pen і плоским екраном

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Цей мобільний пристрій отримав 6,7-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + (2400 на 1080 пікселів), 6/8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, а також восьмиядерний процесор Exynos 9810 з тактовою частотою 2,73 ГГц. В іншому, цей апарат здатний похвалитися акумуляторною батареєю ємністю 4500 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Fast Charge, роз’ємом USB Type-C для підзарядки, потрійний основний (12 Мп + 12 Мп + 12 Мп) і 32 Мп фронтальною камерами, а також корпусом з скла і металу, що володіє розмірами 163,7 × 76,1 × 8,7 мм. Важить цей апарат 199 грамів, а представлений він в декількох кольорах – червоної, чорному і градієнтної.

Реклама

Більш точні технічні характеристики Samsung Galaxy Note 10 Lite не розкриваються, проте зовнішній вигляд телефону натякає на те, що дисплей є плоским, а не зігнутим з бічних сторін, а невеликий отвір під фронтальну камеру є дуже і дуже компактним в усіх відношеннях, тому сильно заважати воно гарантовано не буде. Оскільки мова йде про напывфлагман, він гарантовано володіє такими інтерфейсами зв’язку, як Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE і звичайно ж NFC, а можливо навіть і більш просунутими. Сканер відбитків пальців вбудований прямо в дисплей цієї моделі, що робить її ще більш привабливою в усіх відношеннях.

Прямо «з коробки» на новинку встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки One UI 2.0, тому з самого моменту початку продажів користувачі зможуть використовувати нове програмне забезпечення з усіх, доступних на ринку. Повідомляється, що купити Samsung Galaxy Note 10 Lite стане можливим вже в середині січня, тобто через 2 – 3 тижні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAkket

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: