Categories: Смартфони

Випущений Samsung Galaxy S10 Lite, який у всьому кращий оригінальної моделі

Share

Флагман Samsung Galaxy S10 Lite оснащений 6,7-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм типу Infinity-O, володіючи при цьому здатністю 2400 на 1080 пікселів (Full HD +), а також восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц. В іншому, цей апарат має акумуляторною батареєю ємністю 4500 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки 25 Вт, роз’ємом USB Type-C, а також корпусом зі скла і металу, який має розміри 75,6 x 162,5 x 8,1 мм. Важить телефон всього 186 грамів, що досить мало для мобільного пристрою з таким великим акумулятором і таким великим екраном. За словами виробника, смартфон здатний пропрацювати повний робочий день без додаткової підзарядки.

Екран у цієї моделі є плоским, тобто він не має заокруглень з бічних сторін, за які багато хто ненавидить топові смартфони компанії Samsung. На задній частині телефону знаходиться потрійна основна камера, яка володіє сенсорами на 48 Мп + 12 Мп + 5 Мп. Її доповнили фірмовою системою оптичної стабілізації Super Steady OIS, яка робить відеоролики плавними, а будь-які фотографії більш чіткими, виключаючи вплив «тремтячих рук». Під фронтальну камеру у верхній частині екрану прямо по центру зробили невеликий отвір, а має фронтальна фотокамера дозволом 32 Мп, тому вона відмінно підходить для Селфі. Інша «залізо» цього телефону включає в себе 6/8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті.

Прямо «з коробки» на Samsung Galaxy S10 Lite встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки One UI 2.0, а його продажі почнуться вже в середині січня 2020 року. За даними компанії-виробника, купити цей апарат на українській території можна буде за 20 000 гривень, а вийде ця модель з чорному, синьому та білому кольорах, у всіх з яких вона виглядає дуже і дуже привабливо. Цілком собі очевидно, що при такій вартості новинка гарантовано виявиться цікава широкому колу покупців, які гарантовано захочуть її собі купити. Так, це звичайно ж вже не флагман за сучасними мірками, але і ціна у нього далеко не флагманська за сучасними мірками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024