Конкурент MIUI скопіював найгіршу особливість цієї оболонки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту появи на ринку оболонки ColorOS її творець компанія Oppo не демонструвала в ній рекламу на своїх смартфонах. Після виходу ColorOS 7 оболонку назвали гідним конкурентом MIUI і EMUI, проте недавно ColorOS позбулася головної переваги.

Користувачі смартфонів Realme, які також працюють під управлінням оболонки ColorOS, повідомили про те, що в інтерфейсі і різних розділах меню налаштувань початку демонструватися реклама. Цікаво, що Realme до цього не оголосила про включення реклами в користувальницький інтерфейс, проте їй довелося виступити з відповідною заявою після скарг користувачів.

На офіційному форумі було опубліковано керівництво про те, «як відключити рекомендації по комерційному контенту в ColorOS». Повідомлення було підкріплено наступним зображенням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з повідомленням Realme, компанія додала рекламу, щоб підтримувати здорову і стійку бізнес-модель. Ці рекомендації або рекламні оголошення будуть відображати програми, а також комерційні посилання і будуть з’являтися тільки в двох місцях всього інтерфейсу: у додатку Phone Manager і на сторінці перевірки безпеки після установки будь-якого нового додатка. Ці рекомендації будуть відображатися у всіх смартфонах Realme, що працюють під управлінням ColorOS 6, і в готується до випуску RealmeUI на базі Android 10 і ColorOS 7.

Якщо ви є користувачем Realme і хочете прибрати ці оголошення, перейдіть в «Налаштування» -> «Додаткові налаштування» -> « Отримати рекомендації» і вимкніть цей пункт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.