Huawei P40 і Huawei P40 Pro красуются на нових фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Добре обізнаний інсайдер під ніком @ RODENT950 опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter перші якісні зображення смартфонів Huawei P40 і Huawei P40 Pro.

Ці рендери були створені на базі існуючих креслень і різних витоків. Смартфон спереду дуже нагадує Samsung Galaxy S11 +, так як він отримає таку ж здвоєну фронтальну камеру. Втім буде і явна відмінність, яка полягає в тому, що екран зігнутий по всіх чотирьох сторонах.

В основній камері буде п’ять модулів. Чим будуть відрізнятися Huawei P40 і Huawei P40 Pro, крім дизайну задньої панелі, поки конкретно не повідомляється, але нескладно здогадатися, що відмінності будуть в оптичному зумі і обсязі пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони будуть побудовані на базі однокристальної системи Kirin 990, вони будуть оснащені екранами з частотою оновлення 90 Гц і будуть працювати під управлінням Android 10 з оболонкою EMUI 10.1. Сервісів Google у них не буде, до того моменту Huawei запустить власну альтернативу.

Huawei P40 і Huawei P40 Pro будуть офіційно анонсовані в березні наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.