Categories: Смартфони

Huawei випустить новий складаний смартфон Mate Xs з неймовірними можливостями

Share

Китайська компанія Huawei дала всьому світу зрозуміти, що до презентації її поліпшеного в усіх відношеннях флагмана в особі моделі Xs залишилося дуже і дуже мало часу, а його продажі почнуться вже незабаром після повноцінного анонсу. Новинка буде побудована на базі фірмового восьмиядерного процесора Kirin 990, який містить в собі вбудований модем для роботи в мережах 5G, а швидкість передачі даних в таких здатна досягати величезного значення в цілих 5 Гбіт / с. У базі даних 3C, як відзначають журналісти, новинка відома під кодовою назвою TAH-AN00m, причому в ній зазначено, що даний апарат підтримує технологію супершвидкої зарядки потужністю 65 Вт, за рахунок якої він заряджається всього-на-всього за менш ніж півгодини.

За такий невеликий проміжок часу даний апарат встигає зарядитися з 0 до 100%, завдяки чому витрачати надто багато часу на цей процес абсолютно точно не доведеться, а це робить мобільний пристрій дуже і дуже привабливим у всіх відносинах. Поки що складно сказати, наскільки просунутим виявиться Huawei Mate Xs, тому що навіть його зовнішній вигляд повноцінно не показали, проте, судячи з усього, така новинка буде найбільш технологічною з усіх, які коли-небудь випускала ця компанія. Ознайомитися з нею особисто всі бажаючі зможуть в рамках виставки в Барселоні, на якій її не тільки покажуть громадськості, але ще і дозволять її в повній мірі протестувати, потримавши в своїх власних руках.

Очікується, що прямо «з коробки» на мобільний пристрій топового рівня буде встановлена ​​операційна система Android 10 в особі прошивки EMUI 10, а в число його бездротових інтерфейсів увійдуть такі відомі і сучасні, як Bluetooth 5.1 LE, Wi-Fi 802.11ax, Dual GPS, 4G VoLTE, A-GPS, 5G і звичайно ж NFC, тому всі його власники зможуть без праці оплачувати покупки в магазинах. Швидше за все, Huawei Mate Xs виявиться доступний у версіях з 10/256 ГБ і 12/512 ГБ постійної пам’яті, володіючи при цьому також пятерной основною камерою з новітньої найсучаснішою оптикою на ринку. Даних про вартість цього флагмана поки що, на жаль, ще немає, але розраховувати на цінник нижче $ 2000 точно не варто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Huaweiукр
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S26 може отримати SoC наступного покоління з GPU власної розробки компанії

    Південнокорейський виробничий гігант може відмовитися від співпраці з AMD при випуску своїх майбутніх продуктів, віддавши…

    06.05.2024

    Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android

    Близько 70% користувачів смартфонів володіють телефонами на базі Android, і деяких з них дуже дратують…

    05.05.2024

    Опублікували фото фірмових чохлів для Google Pixel 8a

    Інсайдер @evleaks поділився кількома офіційними зображеннями з новими фірмовими чохлами для Google Pixel 8a. У…

    05.05.2024

    Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

    Розробник Maddy випустив утиліту OFGB (Oh Frick Go Back), ідея якої напрошувалася дуже давно. Вона…

    05.05.2024

    Телевізори Samsung отримують власні ексклюзивні ігри

    На заході IAB NewFronts 2024 компанія Samsung анонсувала дві нові відеоігри для своїх телевізорів, для…

    05.05.2024

    Перераховані основні недоліки смартфонів із вигнутим екраном

    Лише кілька років тому набули популярності телефони з екраном-«водопадом». Проте такі ефектні дисплеї мають певні…

    05.05.2024