Xiaomi Mi 10 скопіює дизайнерську особливість Samsung Galaxy S10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi К30 став першим смартфоном Redmi і Xiaomi, який отримав врізану в екран фронтальну камеру. Спочатку вважалося, що екран оснащений одним овальним вирізом під здвоєну селфі-камеру, проте пізніше з’ясувалося, що це два окремих отвори.

Китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo повідомив, не називаючи своїх інформаторів, що Xiaomi працює над таємничим телефоном з одинарною фронтальною камерою, яка теж врізана в екран.

Джерело уточнює, що на відміну від Redmi K30, камера якого розташована в правому верхньому куті екрану, новий смартфон оснащений селфі-камерою в лівому верхньому кутку екрану. Він також додав, що розмір отвору під фронтальну камеру буде більше, ніж у Vivo X30. У смартфона Vivo фронтальна камера врізана в отвір діаметром всього 2,98 мм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело припускає, що мова йде про наступний флагманський смартфон компанії Xiaomi. З великою часткою ймовірності можна припустити, що це Xiaomi Mi 10. Цей інформатор також вказує на те, що в смартфоні буде використовуватися дисплей з частотою оновлення 120 Гц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.