Samsung Galaxy S11 і Galaxy Fold 2 вийдуть раніше, ніж очікувалося

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому з’явилися чутки про те, що смартфони лінійки Samsung Galaxy S11 всім своїм дружнім сімейством представлять 18 лютого — за тиждень до відкриття галузевої виставки MWC 2020. Але зараз джерело називає нову дату, яка ближче до поточного моменту.

Як повідомив ізраїльський сайт, Galaxy S11 і Galaxy Fold 2 (який насправді не наступник нинішнього Galaxy Fold, а модель в новому форм-факторі «розкладачка») дебютують не 18, а 11 лютого. Прем’єра відбудеться в Сан-Франциско, як і в минулому році. Перенесення прем’єри Galaxy S11 на більш ранній термін насправді має дуже великий сенс для Samsung. Раніше вже повідомлялося, що деякі компанії хотіли б «підсидіти» Samsung, випустивши свої смартфони до анонса Galaxy S11. Зокрема, таке бажання приписували Xiaomi і її Mi 10. Але якщо Samsung анонсує свої флагмани раніше, то і в продаж вони надійдуть раніше — у інших компаній не буде шансів відповісти своїми конкурентами.

Ця теорія справедлива щодо Galaxy S11, але ситуація щодо Galaxy Fold 2 поки незрозуміла. З огляду на досвід Galaxy Fold, не факт, що з Galaxy Fold 2 Samsung буде поспішати. Так що ця модель може надійти в продаж вже після всіх представників лінійки Galaxy S11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.