Перші подробиці про бюджетний Nokia 1.3: що відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HMD Global дуже просто вибудовує ієрархію своїх пристроїв: чим вище цифра в назві тим крутіше смартфон. Звідси не складно здогадатися, що за ім’ям Nokia 1.3 ховається максимально простий і недорогий мобільник. Чи знайде новий надбюджетний Nokia свого покупця, питання складне. Все вирішить ціна і характеристики, а в цьому плані на даний момент інформації дуже мало.

Днями модель з індексом TA-1213 пройшла процедуру сертифікації в Bluetooth Special Interest Group і, передбачається, що на ринку вона дебютує як Nokia 1.3. За відомостями регулятора, новинка базується на чіпі Snapdragon 200 серії і запропонує підтримку Bluetooth 4.2.

Передбачається, що мова йде про найпростішу апаратну платформу – Snapdragon 215. Це чіп з 4 обчислювальними ядрами Cortex-A53, що працюють на частоті 1,3 ГГц.  

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент це все, що відомо про Nokia 1.3. Новинка повинна стати наступником Nokia 1, який дебютував в минулому році. Нагадаємо, що попередник володіє 4,5-дюймовим екраном роздільною здатністю 854х480 точок, 4-ядерним чіпом МТ6737, 1 Гб оперативної пам’яті, флеш-накопичувачем на 8 Гб, камерами на 5 Мп і 2 Мп, акумулятором ємністю 2150 мАг і ОС Android 8.1 Oreo Go Edition.

Джерело: gizchina.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.